Anmälan öppen till MB Hockeys populära uppstartscamp! – ANMÄLNINGSSTOPP

Teaser_hockeycamp_2016

Välkommen att anmäla er till MB Hockeys mycket uppskattade uppstartscamp i LW-hallen. Vår uppstartscamp är förmodligen den mest prisvärda campen i stockholm och samtidigt en camp som erbjuder många ispass, fyspass och teori under dagarna, ledda av mycket välutbildade instruktörer. Samling för presentation av tränare och information sker på lördagskvällen 13 augusti kl 17.00. Fri is och skridskoslipning från ca 17.30.

Skolstart
Pga att skolstarten är olika i olika kommuner (Sthlm 18/8, Huddinge 17/8) så ber vi er i anmälningsformuläret meddela om ni deltar onsdag eller ej. För de med skolstart 17/8 reduceras campavgiften med 200kr.

Anmälan och betalning
I samband med anmälan skickas en faktura med anmälningsavgift på 500kr ut via e-post som bör betalas omgående och som därigenom gör anmälan giltig. Resterande belopp skickas i separat faktura via e-post senare under våren och med sista betalningsdag 10 augusti 2016. Vid en eventuell avanmälan pga sjukdom återbetalas avgiften, dock ej anmälningsavgiften.

Mer information
Mer information med ett detaljerat schema för dagarna publiceras här på webben och på MB Hockeys istidsschemat när det närmar sig. Vi skickar även e-post med all information dagarna innan start till de som anmält sig. För att få delta måste hela beloppet vara betalt och oss tillhanda senast den 10 augusti 2016. Begränsat med platser så först till kvarn gäller!

Anmäl dig här:

Anmälningstopp då vi har fulla grupper, vid frågor vänligen kontakta Jesper Möller på jesper.moller@mbhockey.se

VÄLKOMNA TILL MB HOCKEYS UPPSTARTSCAMP!