MB´s Hockeyskola och Skridskoskola säsongen 2013 / 2014

MB Hockeyskola 13-14_jpeg

Vill ditt barn börja spela ishockey eller lära sig att åka skridskor? Då har ni chansen nu!

Hockeyskolan och Skridskoskolan startar Lördagen den 28 Sep 2013, men du är välkommen att starta vid ett senare tillfälle.

Nu börjar MB Hockeyskola och MB´s Skridskoskola. Hockeyskolan är till för alla tjejer och killar som vill lära sig hockey- och skridskoteknik, men framförallt att ha roligt på isen. Hockeyskolan vänder sig i år främst till barn födda 06, 07, och skridskoskolan till barn födda 08 och 09.

Skridskoskolan – Här ligger fokus på att lära sig åka skridskor och ha roligt. Duktiga ledare ser till att man lär sig skridskoåkningen från grunden för att sedan gå vidare i utvecklingen via hockeyskolan. Här är alla välkomna som vill lära sig åka skridskor. (1 pass / vecka)

Hockeyskolan – Hockeyskolan vänder sig främst till barn födda 06-07.  Yngre barn skall dock alltid börja med skridskoskolan, men då ledarna alltid utvärderar varje deltagare individuellt så kan även yngre barn bli erbjudna att deltaga i hockeyskolan om man är intresserad. Här fortsätter man utveckla skridskoåkningen men givetvis även teknikövningar med klubba och puck. I avgiften till Hockeyskolan ingår även Skridskoskolan. (2-3 pass / vecka).

Priser:

Skridskoskolan   500 kr  ca 20 pass (1 pass / vecka)
Hockeyskolan      1000 kr ca 60 pass (2+1 pass / vecka)

Anmäl ditt intresse här »

Är ditt barn äldre ber vi er i första hand ta kontakt med det lag som representerar den åldersgruppen t ex team 02 eller 05. Tränarna bedömer sedan om det behövs lite extra träning i form av hockeyskola.

Inför Hockeyskolans / Skridskoskolans första träning. Ta med skridskor, halsskydd, hjälm med galler samt ett par tjocka handskar (saknas något så löser vi det på plats). Första tillfället är det bra om ni kommer 1 timme i förväg så man hinner träffa ledarna, knyta skridskorna utan stress mm. Det är förstås lite ovant i början, men oj vad kul! Om du är osäker på något tveka inte att kontakta oss.

Hockeyskolan och Skridskoskolan håller till i LW-hallen (F.d. MB Hallen, Björksätravägen 2, 127 36 Skärholmen).  Vill du som förälder hjälpa till, kontakta bara någon av tränarna på plats. Föräldrar är också välkomna att delta tillsammans med barnen på isen om de har skridskor och hjälm på sig.

Kostnaden för MB Hockeyskola är endast 1000 kr, och Skridskoskolan 500 kr för hela säsongen (höst- och vårtermin) I priset ingår försäkring och även ett medlemskap i föreningen för säsongen 2013/2014! Avgiften skickas ut två veckor efter första träningspasset och skall vara betald senast 10 dagar efter mottagen faktura. Det är gratis att komma hit och testa på!

Vid ytterligare frågor, information och anmälan:

Ring vårt kansli på telefon 08-7089893, alternativt maila till kansliet@mbhockey.se eller roland.henriksson@mbhockey.se