Team 07 cupsegrare i Farsta

Glada spelare i Team 07 efter cupsegern i Farsta

Glada spelare i Team 07 efter cupsegern i Farsta

Cuprapport från Farsta signerat lagledare Kim Bastos:

”Första matchen mot just Farsta stod och vägde till en början, men när vi väl tog ledningen med 1-0 så lossnade det och vi tog över matchen helt. Snygga passningar, bra positioner och bra trafik framför mål vilket resulterade i en klar vinst. Efter matchen kändes det helt OK att gå upp kl 06:00 och då med en timmes mindre sömn p g a sommartid.

Matchen efter mot Värmdö byttes spelarpositioner. Forwards blev backar och backar blev forwards. Det som är bra med detta är att alla ska få chansen att spela på de olika positionerna. Det som var mindre bra var att spelarna inte förstod riktigt att de hade bytt position vilket resulterade att det blev ett mindre ”kaos” även om de slet och kämpade. Nu saknade man sin extra timmes sömn. 🙂

Efter lunch och nya order från Anders inför den näst sista matchen mot SDE som hade slagit Värmdö. Spelarna var åter igen tillbaka på sina ursprungspositioner och så också spelet. Snygga pass, bra positioner och motståndarna trycktes ut åt sidorna så att inga bra avslut kunde göras. Ja åter igen en riktigt bra match vilket gav seger nr 2.

Sista matchen och nu skulle cupen avgöras, vem skulle ta hem bucklan? Matchen spelades mot Järfälla och ryktet sa att MB var tvungna att vinna med tre mål för att vinna hela cupen.

Bäst när det gäller… Än en gång visar vi att vi kan spela riktigt bra. Det är lätt att spelet haverera efter en lång dag i en ishall men inte för våra spelare. Vilken kämpainsats och vilket spel de prestera, en för alla alla för en. Ja lite så kändes det under hela turneringen, vilket verkligen gillas och ger resultat.

MB-07, cup-vinnare i Farsta 2018. :-)”