Team 06 vann silver i Kristinehamn

MB Hockey Team 06 med silvermedaljarna runt halsen. Bra jobbat!

MB Hockey Team 06 med silvermedaljerna runt halsen. Bra jobbat!

MB Hockey Team 06 spelade cup i Kristinehamn i helgen som var. Efter fem mycket väl genomförda matcher vann laget silver, och var endast ett suddenmål ifrån cupsegern.

– Grabbarna ska vara stolta över sin insats. Vi gör en jättebra cup, spelar fem bra matcher, har haft det jättekul tillsammans och sammanhållningen i laget har varit underbar, sammanfattar lagets tränare Michel Limem Maxi Youth Hockey Challenge i Kristinehamn i Värmland.

Team 06 åkte till Värmland redan på fredagskvällen för att ladda upp inför U12-cupen som spelades lördag-söndag arrangerad av Kristinehamns Hockey Team. Tre gruppspelsmatcher spelades på lördagen och efter en seger och två oavgjorda matcher stod MB Hockey som gruppsegrare. Under söndagen väntade sedan Ski Hockey från Norge i semifinalen, en match som MB Hockey kontrollerade från början till slut och vann med 4-2.

Väl i finalen mot BIK Karlskoga inledde MB strålande. Laget ledde matchen med 3-1 i paus, men efter en stark forcering hämtade motståndarna i kapp till 3-3 vilket matchen slutade vid full tid. Och väl i sudden drog Karlskoga det längsta strået genom att göra 4-3 redan efter 1.37. Guld till Karlskoga och silver till MB Hockey.

– Vi är jättenöjda med helgen även om jag såg att många av killarna var väldigt ledsna direkt efter suddenavgörandet. Och som sagt, grabbarna ska vara väldigt stolta över sin insats, vi har haft en jätterolig helg tillsammans, avslutar tränare Michel Limem.