Nu på lördag startar Tre Kronors hockeyskola i SDC-hallen

Hej alla nya och gamla spelare!

Nu på på lördag 30/9 kl. 12.00 kör vi igång årets upplaga av hockeyskolan. Vi samlas minst 30 minuter innan för ombyte. Eftersom det är många som är nya och kanske saknar viss utrustning eller behöver låna någon av våra låneutrustningar så är det bra att komma i tid. Skridskor, hjälm med galler och halsskydd varma kläder och tjocka vantar räcker i början. Vi har ett antal låneutrustningar (hockeyskydd) och hockeyklubbor som går att låna mot uppvisande av legitimation. För samtlig låneutrustning gäller ”först till kvarn” och att man får låna helt gratis under prova-på-tiden.

Vi kommer vara många ledare men vill man var med sitt barn på isen så är det OK förutsatt att man har skridskor och hjälm. På lördag är bl a hockeyledarna Michel Limem, Caj Fahlström, Johan Lansgard och Jesper Möller instruktörer på isen. Ni föräldrar som är intresserade av att var med och hjälpa till på träningarna framöver är varmt välkomna och ta gärna kontakt med oss ledare på isen ang detta.

Även i år är träningstiderna lördagar kl. 12.00-12.50 och onsdagar kl. 17.00-17.50. Vi kommer varje vecka att kalla till veckans träning via mejl och dessa vill vi gärna att ni svarar på så vi lättare kan planera träningspassen. Vid ankomst till hallen kommer vi att registrera närvaro. Det är gratis att prova på hockeyskolan i två veckor (4 tillfällen). Som hockeyskoleelev har du också möjlighet att delta i skridskoskolan kostnadsfritt på lördagarna.

Vi ses i hallen på lördag!