MB:s Hockeyskola är igång

Full aktivitet på MB:s hockeyskola

Full aktivitet på MB:s hockeyskola

Nu är såväl MB:s skridskoskola och hockeyskola igång i SDC-hallen! Skridskoskolan sker varje lördag klockan 11.00 och nytt för i år är att det är tillåtet att använda klubba (ej puck) i en avdelad zon. På övriga delar av isen tränas enbart skridskoåkning och det är fritt fram för föräldrar att vara med på isen med sina barn.

Timmen efter är det MB:s populära hockeyskola som tar vid där både puck och klubba är med i utbildningen. Hockeyskolan tränar från och med nu även på onsdagar kl 17.00.

Det var full fart på isen i SDC-hallen under lördagen mellan klockan 11-13. Först med skridskoskolan mellan 11.00 – 11.50 och sedan hockeyskolan timmen efter. En ny kull barn som vill lära sig grunderna i att åka skridskor och använda klubban. På Hockeyskolan var det runt 25 barn på isen samtidigt med hjälp av MB Hockeys team 09:s ledare och spelare som bistod utbildningen.

Har du barn födda 2009-2014 som vill lära sig åka skridskor och grunderna i ishockey men ännu inte anmält er? Ni är i så fall varmt välkomna att anmäla ert barn nu och börja så snart det passar er.

Läs mer här om vår skridskoskola och ishockeyskola, samt hur man anmäler sig.