Information till våra medlemmar

Information från Valberedningen.

Förändringar i styrelsen

Föreningens styrelse har de senaste tre åren haft i stort sett samma sammansättning och några har varit med långt längre än så. Då många i styrelsen har för avsikt att inte ställa upp för omval eller lämna i förtid. Det betyder att vi i valberedningen har en mangrann uppgift att föreslå nya kandidater som vill vara med och fortsätta driva MB Hockey framåt. Vår målsättning är att kommande styrelse ska ha en jämn könsfördelning (är även en punkt i stadgarna) och att så många lag som möjligt blir representerade.

I skrivande stund har valberedningen fått in några intressenter men vi önskar få in fler, bland annat saknar vi representanter från Team 07 och Team 09.

Tveka inte att höra av er till oss i valberedningen susanne.ostlund@stockholm.se eller beacarlsson70@gmail.com.

För att kandidera till styrelsen krävs medlemskap i MB Hockey, se nedan.

Självklart kommer delar av den avgående styrelsen finnas tillhands för den tillträdande styrelsen vid behov.

Årsmöte i juni

I juni månad hålls som vanligt MB Hockeys årsmöte och vi ser gärna att alla medlemmar kommer och deltar, inte minst för att ett stort deltagande borgar för att föreningen även fortsättningsvis kan utvecklas på det sätt som vi medlemmar önskar. Är man inte redan medlem idag så går det att ansöka om medlemskap på denna länk www.mbhockey.se/om-mh-hockey/medlemskap-bli-medlem/

eller maila kansliet@mbhockey.se för mer information. Att bli medlem kostar 300 kr, vilket är en liten peng för att få möjlighet att vara delaktig. Pengarna går direkt till föreningens verksamhet. Rösträtt på årsmötet tillkommer medlemmar födda senast 2007 som senast den 1 juni betalat medlemsavgiften. Vill du som förälder vara med och påverka för ditt barns skull behöver du alltså bli medlem själv, vilket vi uppmanar alla föräldrar att bli.

Vänliga hälsningar

Susanne Östlund, 0709-720220

Bea Carlsson, 070-33 46 901