Uppstartscamp vecka 33 – anmäl dig senast 14 juni.

För att kunna planera campen på bästa sätt vill vi ha in alla anmälningar senast den 14 juni. Många har anmält sig, men det finns plats för fler!

Campen är öppen för spelare från BJ till 07/08. Grupperna indelas åldersmässigt med max 24 utespelare och 4 målvakter per grupp. Vi har plats för 4 grupper. Två ispass per dag samt specialträning för målvakter måndag, för backar tisdag och för forwards onsdag. Torsdag och fredag ersätts specialträningarna med matcher.
MBs spelare betalar 1800 kronor och spelare utifrån betalar 2000 kronor. Anmälningsavgiften är 300 kronor (en administrationsavgift som ej återbetalas).
Anmälan sker via mail till kansliet@mbhockey.se och genom att betala in anmälningsavgiften via bankgiro enligt faktura som skickas ut när vi fått in uppgifterna. För ej redan registrerade MB-spelare behöver vi fullständiga kontaktuppgifter tillsammans med anmälan: Namn på spelare och födelsedatum, målsmans namn, postadress, mailadress och telefonnummer. (Ange fakturanummer vid inbetalningen till bankgiro.)
Välkomna!

camp2014v33mini   valkommen2014mini